Forum up! Forum down!

From: Jacfascist (JACFLASH)21 Jul 2010 13:34
To: ALL1 of 11
Kinda bouncy the last day or two...
From: Feed the (ZUDZUG)21 Jul 2010 14:26
To: Jacfascist (JACFLASH) 2 of 11
Ja.
From: Kune Dog (LIGTYMN)21 Jul 2010 14:58
To: Jacfascist (JACFLASH) 3 of 11
From: _ (V1M)21 Jul 2010 15:19
To: Jacfascist (JACFLASH) 4 of 11
it's OK because I've been getting all fucked up on white rum, so it doesn't matter at all
From: Gawd Almighty (WHITEKNAVE)21 Jul 2010 16:59
To: Jacfascist (JACFLASH) 5 of 11
we had to move back to justhost as Arglex was having problems with his production servers.
From: Groktar (FLAK)21 Jul 2010 23:09
To: ALL6 of 11
Justhost? I assume you're kidding. Anyway, I can put it back up on my VPS if we want 100% uptime and a NAZI POST DELETING BITCH of an admin!
From: Groktar (FLAK)22 Jul 2010 02:24
To: ALL7 of 11
It looks like some of the problem may have been shitty DNS servers. Orac and I just switched them over to my paid Linode ones instead of the editdns servers. Let's see if this makes it any more reliable.
From: Pr0k1burn (PETE1BURN)22 Jul 2010 06:51
To: Kune Dog (LIGTYMN) 8 of 11
From: Arglex122 Jul 2010 11:21
To: Groktar (FLAK) 9 of 11

I am getting more public IPs. I may be able to move this site to the new server without the rest of the sites.

Anyone want to volunteer to do the move of the site?

From: Groktar (FLAK)22 Jul 2010 11:26
To: Arglex1 10 of 11
Hehe, I had already neenjad most of it last night just in case the whole thing assploded again. I had some problems accessing a lot of the files though. almost everything belongs to www-data instead of the user who uploaded them. Just missing some attachments, not a huge deal.
From: Gawd Almighty (WHITEKNAVE)22 Jul 2010 14:21
To: Groktar (FLAK) 11 of 11
yeah, i was kidding.