Forum slowness

From: Jen (HALFPINT1028)19 Feb 2008 04:19
To: ALL1 of 10
Has anyone else noticed the forum being extremely laggy today? The left hand frame loads fine, but the right hand frame takes forever. I feel like I'm on dial-up when I come in here.
From: Pr0k1burn (PETE1BURN)19 Feb 2008 05:20
To: Jen (HALFPINT1028) 2 of 10
Yes, same here. Since last night.
From: ironic19 Feb 2008 05:24
To: ALL3 of 10
Crawling here too...
From: Gawd Almighty (WHITEKNAVE)19 Feb 2008 05:54
To: Jen (HALFPINT1028) 4 of 10
i've seen it as more of a general intardnet slowness and not just this forum.
From: pete1burn_peter_puffer_niggar (RVNVX)19 Feb 2008 05:57
To: Gawd Almighty (WHITEKNAVE) 5 of 10
ditto
From: Tom Sawyer (TOM_SAWYER)19 Feb 2008 06:01
To: Jen (HALFPINT1028) 6 of 10
Some days you just want it nice and slow :P


sqqqqueeeeeeeeezeeeeeeeeee
From: Jen (HALFPINT1028)19 Feb 2008 08:08
To: Pr0k1burn (PETE1BURN) 7 of 10
Then it's not just me.
From: Jen (HALFPINT1028)19 Feb 2008 08:09
To: Tom Sawyer (TOM_SAWYER) 8 of 10

Very true. ;)

sqqqqqqqquuuuuuuueeeeeeeezzzzzzzzze

From: Gawd Almighty (WHITEKNAVE)19 Feb 2008 08:50
To: Jen (HALFPINT1028) 9 of 10
Comcast has been doing "upgradies" which was causing service issues affecting the entire SE of the US. one coworker totally lost internet service for a while last night and called Comcast. they explained that the service interruptions could continue until 6am today (not sure which time zone).
From: Jen (HALFPINT1028)19 Feb 2008 08:53
To: Gawd Almighty (WHITEKNAVE) 10 of 10
It's crazy how one service provider can cause everyone else to have issues.